Logo van biljartvereniging Het Groene Laken
Logo van biljartvereniging Het Groene Laken

Biljartvereniging Het Groene Laken Urk
Staartweg 24a, 8321 NB Urk | 0527 68 41 39

Kerstgroet

Geplaatst op 24 december 2020 door Jacob Ras

Beste biljartvrienden,

We staan op het punt om een bijzonder en zwaar jaar af te sluiten dat werd overheerst door het verschrikkelijke COVID-19 virus. Ook leden van onze vereniging hebben hier onder moeten lijden, hetzij met lichte of zwaardere klachten. We werden zelfs geconfronteerd met het overlijden van ons clublid Teunis Nentjes. Een trouw lid die praktisch elke dag wel in de Keet aanwezig was en die we zullen missen.

Eerst waren we verplicht te sluiten vanaf maart tot en met juni. Inmiddels zijn we alweer gesloten sinds 8 november en blijven we voorlopig dicht tot en met 19 januari aanstaande. Afhankelijk van de dan geldende maatregelen zullen we beslissen of weer opengaan verantwoord en mogelijk is, en zo ja, onder welke nieuwe maatregelen en/of beperkingen.

Maar laten we niet in mineur eindigen maar vooruitkijken naar de komende dagen. Wij wensen jullie derhalve gezegende Kerstdagen en een voorspoedig en gezond 2021!

Namens het bestuur,
Albert Ras, voorzitter