Logo van biljartvereniging Het Groene Laken
Logo van biljartvereniging Het Groene Laken

Biljartvereniging Het Groene Laken Urk
Staartweg 24a, 8321 NB Urk | 0527 68 41 39

Klaas van Kuijk erelid District Zwolle

Geplaatst op 28 oktober 2021 door Jacob Ras

Beste sportvrienden,

Tijdens de ALV van het District Zwolle en omstreken, gehouden op dinsdag 26 oktober jongstleden, heeft het bestuur Klaas van Kuijk, bij het aftreden als bestuurslid erelid van ons district gemaakt. Dit als dank voor zijn jarenlange inzet (meer dan 20 jaar) en accuratesse bij het uitvoeren van zijn functie als penningmeester. Dit is voor ons niet nieuw daar Klaas ook al jarenlang onder andere de penningen beheerd bij onze vereniging. En wij hopen dat wij nog lang gebruik mogen maken van zijn kwaliteiten.

Albert Ras
Voorzitter