Logo van biljartvereniging Het Groene Laken
Logo van biljartvereniging Het Groene Laken

Biljartvereniging Het Groene Laken Urk
Staartweg 24a, 8321 NB Urk | 0527 68 41 39

Opening keet

Geplaatst op 14 januari 2022 door Jacob Ras

Beste sportvrienden,

Afgaande op de persconferentie van vanavond mogen we dankbaar zijn dat we morgen weer open mogen gaan. Dit onder dezelfde voorwaarden als gebruikelijk, dus dezelfde bestaande openingstijden. De interne competenties gaan ook weer verder.

Helaas moet het een en ander wel plaatsvinden met de noodzakelijke afgedwongen QR-controle of geldige test, want zolang de preventieve last onder dwangsom van € 5.000 van de gemeente nog open staat moeten wij hier terdege rekening mee houden. Niettemin zijn wij blij morgen weer te mogen biljarten.

Graag wel de nog steeds geldende coronaregels in acht te blijven nemen, dus 1,5 meter afstand en gebruik maken van de beschikbare desinfectiemiddelen. Voor degene die dat prefereren: draag gerust een mondkapje.

Tot morgen,

Namens het bestuur,
Albert Ras, voorzitter