Logo van biljartvereniging Het Groene Laken
Logo van biljartvereniging Het Groene Laken

Biljartvereniging Het Groene Laken Urk
Staartweg 24a, 8321 NB Urk | 0527 68 41 39

Serieuze concurrentie ??

Geplaatst op 2 maart 2023 door Freek Wezelman

Zoals jullie wel weten zijn er diverse gemeente ambtenaren die lid zijn van onze biljartverenging. Nu weet ook iedereen dat ze een ontzettend druk bestaan hebben daar in die gemeentegebouwen en dat een beetje ontspanning zeker zal bijdragen aan de arbeidsproductiviteit. Met deze slogan zijn ze naar de directie gestapt en die zagen dat wel ‘zitten’: verhoogde arbeidsproductie en tevreden personeel. Tja, welke directie wil dat nou niet. Ze stemden dus in op de vraag “mogen wij met geld uit het motivatiepotje een biljart aanschaffen en het plaatsen in een leeg kantoor”. Ze moesten het wel zelf regelen, maar dat was geen probleem.

Tussen neus en lippen door heb ik gehoord dat Dous en Peter Gnodde stevige concurrentie gaan krijgen, vooral Dous (zijn naam hoor je vaak in het filmpje) heeft de gemoederen flink geprikkeld.

Als u in de komende tijd de straten ziet verloederen en het gemeentelijke antwoordapparaat steeds verteld dat er door grote drukte geen ambtenaar beschikbaar is, dan weet u wel beter!!

Onderstaande filmpje geeft een korte impressie van de ambtelijke inspanningen.